Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 nov. 14:08
LYXIG minipool i ROSTFRITT STÅL
Beskrivning
Glöm tungt underhåll, rostfritt stål är hygieniskt och varaktigt, Vedpool = en lyxig minipool som höjer värdet på din fastighet. Finns med kamin för uppvärmning med ved eller för yttre uppvärmning från värmepump eller från solfångare/ värmepump. En svalkande lyxpool sommartid, ett hett spabad vintertid, POOLEN SOM VERKLIGEN BLIR ANVÄND, ÅRET OM. Med trappa är det lika många sittplatser för vuxna i badtunnan som utan då nedre trappsteget är på samma nivå som övriga sittplatser. På övre trappsteget blir det 2-3 extra sittplatser för barn, det blir samtidigt möjligt att välja sitthöjd i 3 nivåer! Större vattenspegel ger större "pool" på minimalt med utrymme. Vedpool är ett alternativ till swimmingpool och spa / spabad. På första bilden är det en Aristokrat Triangular med trappa.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/