Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 mars 14:45

Lönsam produktionsfabrik för sängar i Litauen

Beskrivning
Tillfälle! En etablerad och lönsam fabrik för sängtillverkning med mycket hög potential finns nu till försäljning i Litauen. Möbelindustrin är kraftigt växande i Litauen. Omsättningen har varit stadigt stigande, 2019 var omsättningen cirka 34 msek med resultat ca 1,2 msek. Beräknad omsättning 2020 är cirka 40 msek med beräknat resultat 2 msek. Omsättningen 2021 beräknas bli cirka 60 msek. Man har kontrakt med stora kedjor och grossister som också medföljer i köpet. Totala ytan ligger på ca 6 000 kvm och består av komplett maskinpark, senaste två åren har man investerat i nya maskiner och uppgraderat till nya modeller etc. Produktionstakten är 60-70 sängar per dag, men kan ökas med fler anställda. Idag finns 80 anställda, kostnaden per anställd är cirka 11 000 kr per månad. Övriga fasta kostnader per månad är cirka 75 000 kr. Unikt tillfälle som är en guldgruva för rätt person. Etablerad organisation som är väldigt självgående. Nuvarande ägaren vill sälja p.g.a. ändrade familjeförhållanden Pris och övriga detaljer lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer