Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 apr. 00:00

Kubota KC 110 HR

156 250 kr
(125 000 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2016
Tillverkad
2016
Beskrivning
Produktgrupp: Minidumprar Drifttimmar: 215 Uppställningsplats: Munkedal Vi hjälper till med frakt och finansiering. Vi köper in och tar inbyte av entreprenadmaskiner traktorer och jordbruksredskap. För visning eller frågor om maskinen på kvällar och helger ring Mattias på 070-5523410. Maskino tar gärna din maskin i inbyte och vi utför service på: minidumper, minidumprar, kompaktlastare, hjullastare, grävmaskin, grävmaskiner, minigrävare, lastare, hjuldumper, banddumper, grävare, minilastare.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Maskino AB
Välkommen till Maskino AB! Kontakta våra maskinsäljare: Mattias Forsberg Munkedal 0524-188 76 mattias.forsberg@maskino.se År 2007 blev vi generalagent för Kubota Construction Equipment i Sverige och vi är experter på Kubotas grävmaskiner, hjullastare och dumpers. Du hittar vårt huvudkontor i Munkedal och vi har moderna serviceanläggningar och försäljningskontor i Stockholm och Göteborg. Resten av landet täcks av våra duktiga återförsäljare.
Mer information hittar du på http://www.maskino.se

Fler annonser från Maskino AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer