Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 13:16

Kontor, 75 kvm, i vackert korsvirkeshus

Fakta
Area
75
Gatuadress
Herkulesgatan 3C
Beskrivning
Beläget på andra våningen på Herkulesgatan 3C, vid Hjalmar Brantingsplatsen (Hisingens centrum), Göteborg, omgiven av mycket grönska, välskött trädgård och i en stillsam miljö. Planlösningen består av tre kontorsrum, pentry och toalett. Se bild 5, skiss. Mycket goda kommunikationer och ett stort utbud av parkeringsplatser i anslutning till byggnaden. Månadshyra inklusive värme, el, vatten, fastighetsskatt etc är på kronor 9 200: -, plus moms. För att se samtliga foton, klicka på ovanstående foto. Bild 1-2: Foton på kontoret Bild 3: Foto på anslutande korridor Bild 4: Foto på byggnaden Bild 5: Skiss på kontoret
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Byggnadsbolaget
Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co AB är ett företag som funnits i ett halvt sekel. Vi äger och förvaltar fastigheter både för bostäder och lokaler för kommersiellt bruk. Huvudkontoret ligger i en av våra egna fastigheter på Stigbergsliden, f d Wettergrenska huset, numera Stigbergshuset.
Mer information hittar du på http://byggnadsbolaget.com

Fler annonser från Byggnadsbolaget

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer