Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 apr. 16:55

Frisörsalong i Nordstan med AA-läge (ID: 1303)

Beskrivning
En mycket välvårdad och fin frisörsalong mitt i city med bästa läge i Nordstan köpcentrum, ett av Nordens största. Salongen är nystartad i augusti 2019. Man har i dagsläget 7 enheter/arbetsplatser, samtliga inventarier är påkostade och av högsta kvalitet. Salongen är rymlig och ljus med bra planlösning. Bra läge med hög genomströmning av kunder, samt ett stort antal företag med kontor i området. Enorma utvecklingsmöjligheter då man kan utöka med olika typer av skönhet/hudvårdsbehandlingar med mera. Observera att man måste byta namn på salongen då nuvarande ägare kommer att ta det med sig. Yta: ca 70 kvadratmeter. Hyra: 48 000 kr exkl. moms per månad. Öppettiderna följer samma öppettider som Nordstan. Mer information såsom pris, läge mm lämnas vid personligt besök.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer