Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 feb. 12:38

Flexplats kontorshotell

195 kr
Fakta
Area
10
Gatuadress
Kongelfska Huset, Färjevägen 2, 44231 Kungälv
Beskrivning
FLEXPLATS 156 kr/dag exkl moms Köp coworkingkortet för 1560 kr ex moms så får du två gånger extra på köpet (värde 312 kr). Ett perfekt alternativ för dig som kanske jobbar på distans men som då och då känner ett behov av att jobba någon annanstans. Du som vill komma bort från tvätthögen och disken. Som vill hitta ny inspiration och kanske träffa gamla som nya affärskompisar. Du som uppskattar att någon annan har fixat kaffe och tillgången till hembakt bröd, färskmalet kaffe och nybakta bullar. Du hittar mer information och köper coworkingkort på www.kongelfskahuset.se. Vi har även fasta kontorsrum som du kan hyra på längre sikt. Från 5000 kr/mån inkl bredband, postadress, tillgång till pentry/dusch mm (OBS! Ej övernattning).
Om företaget
En mötesplats sedan urminnes tider! Kongelfska huset uppfördes 1881 för att inhysa stadens första folkskola. Även nu i vår tid är det en plats för kunskapsöverföring och samarbeten då vi idag är ett coworkinghus och gästgiveri där vi håller kurser, workshops, föredrag och andra event.
Säljes av
Kongelfska Huset - Coworking & Kafé
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer