Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 juni 10:01

Dammsugare 36V (naken) RP3608DA, auk 15/6-20

Beskrivning
Dammsugare 36V (våt/torr) RP3608DA - HIKOKI - nyskick, har tidigare exponerats i butik - naken, laddare och batteri medföljer ej! - se bilder för mer information Information från Internet: HiKOKI RP3608DA är en våt- och torrdammsugare på 36V. Levereras utan batterier och laddare. Med enkel filterrengöring genom knapptryck. Utrustad med två batterifästen, men kan bara användas med ett batteri i taget. HiKOKIs MULTI VOLT-teknologi levererar en 36V-maskin med samma kompakta storlek som en 18V-maskin. 36V-systemet ersätter behovet av nätdrivet och du kan se fram emot en sladdlös vardag. De nya MULTI VOLT BATTERIERNA passar även till 18V batterimaskiner (med slidefäste för batteri). Behållarens kapacitet är på 8l (6l väska). Säljs på auktion hos Netauktion.se den 15/6-20.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Netauktion
Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.
Mer information hittar du på http://www.netauktion.se

Fler annonser från Netauktion