Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 12:31

Byggföretag omsättning 2 000 000 (ID:1255)

Beskrivning
Unik möjlighet till förvärv av ett företag med stark kundstock och brett kontaktnät. Verksamheten har funnits sedan 5 år tillbaka, omsättningen har varit stigande och ligger idag på cirka 2 000 000 kr. Vad ingår i köpet: 1-Anställda, totalt 6 st. 2-Bilar, två på leasing. En mercedes, 4 år gammal och en Ford 1 ½ år gammal. 3-Verktyg och inventarier om ca 250 000 kr. 4-Kontakter med över 100 uppdragsgivare finns. 5-Samtliga aktier i bolaget. Bolagets verksamhet är inriktat på • Byggservice, mindre ombyggnader och lokalanpassningar, • golvläggningsarbeten inom egen verksamhet och som underentreprenör, • målningsarbeten inom egen verksamhet och som underentreprenör, • byggsnickeriarbeten som reparation av inredningar, tillverkning av fönster, dörrar och annat beställningssnickeri. Man har konto på Servicefinder etc med många rekommendationer. Bolaget har bra rabatter på bland annat Bauhaus och Hornbach där man har konto. Obs, avser bolagsaffär så det är aktierna i bolaget som överlåts. Pris, adress mm lämnas efter personligt besök.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer