Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 apr. 10:54

Betongkärra

15 011 kr
(12 009 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Förenkla transporten av betong! Använd Lindec® kärra för att manuellt flytta större volymer av betong på byggplatsen. Vält kärran framåt för enkel tömning. Betongkärrans utomordentliga balans gör det enkelt att transportera material eller utrustning. Art.nr: LCCC · Längd: 160 cm · Bredd: 63 cm · Höjd: 70 cm · Vikt: 80 kg · Volym: 0,15 m3 / 145 l / 360 kg · Tillbehör: Lyftband, 0.7 m (Art.nr: LC900852) OBS! Kom ihåg att priset exkl. moms endast är 12.009 kr. Pris inkl. moms är 15.011 kr. Om företaget: AB Lindec® är ett privatägt företag med huvudkontor i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Vår vision är att vara den kompletta leverantören som tillhandahåller betonggolvsspecialisten med allt som behövs för att producera ett plant golv av högsta kvalitet.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
AB Lindec
AB Lindec är ett privatägt företag med huvudkontor i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Vår vision är att vara den kompletta leverantören som tillhandahåller betonggolvsspecialisten med allt som behövs för att producera ett plant golv av högsta kvalitet.
Mer information hittar du på http://www.lindec.com

Fler annonser från AB Lindec

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer