Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 feb. 09:32

Betong/Huslyftning & Markstabilisering

Beskrivning
Thermo-Logic´s betonglyftning och markstabilisering. Har du en fastighet eller annat tungt med sättningar, dålig bärighet i marken och behöver hjälp? Nu är det möjligt att med minsta möjliga ingrepp och till fraktionen av investeringen lösa problem som förut varit väldigt krävande och omfattande. Geo-Logic är ett system med produkter, utrustning och material som vi tillsammans med väldigt få andra företag i världen kan erbjuda våra kunder. Vår leverantör har skapat flertalet patenterade polyuretan-produkter och utrustning som tillsammans med vårt kunnande utmanar traditionella system och lösningar i allt ifrån prislapp och resultat till långvarighet och tidsåtgång. Vi kan bland annat hjälpa våra kunder med att lyfta och stabilisera tunga konstruktioner som satt sig av olika orsaker, utan att utsätta vare sig mark, miljö, vatten eller konstruktion för giftiga utsläpp eller ytterligare påfrestning i vikt. Tvärtom applicerar vi ett mycket lätt men starkt material som inte ytterligare påverkar vikten av konstruktionen eller den dåliga marken negativt utan hjälper till att hålla det stabilt. Utöver att lyfta, plana ut och stabilisera betong eller andra tunga saker, kan vi även djup-injektera eller behandla lös och dålig jordmån genom vårt en-komponentsmaterial Soil Stabilizer. Detta material binder samman sand, vatten, grus, mossa eller annan lös mark och dålig jordmån till ett eller flera stenhårda skikt som stabiliserar jordmassan på ett väldigt bra sätt. Geo-Logics system kräver inga stora och tunga maskiner, onödigt stora håltagningar eller utgrävningar för plintar, balkar eller pålar för att få ett bra resultat. Våra olika produkter tillverkas av egna recept för de speciella syften som önskas. Vad vi kan göra: -Lyfta -Stabilisera -Förstärka -Nivellera sättningar i betongplattor -Fylla i håligheter Exempel på Appliceringsområden: -Flygplatser -Vägar -Fabriksgolv -Järnvägar -Betongplattor -Silos & Cisterner -Gjutna pooldäck -Gjutna uppfarter -Garagegolv -Brofästen mm.. Vill du ha mer information om våra tjänster? Hör gärna av dig till oss på 010-2008222, maila vår info-mail eller surfa in på vår hemsida och fyll i web-formuläret så kontaktar vi dig. Snabbt, effektivt och prisvärt!
Säljes av
Thermo-Logic AB
Thermo-Logic ABBesök vår butikssidathermo-logic.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Thermo-Logic AB
Vår affärsidé är att matcha våra kunders och marknadens behov med leverantörer, produkter och tjänster som sänker kostnader på allt ifrån energiförbrukning, betongsättningar och termiska lösningar till underhåll, slitage, coatings, markstabilisering och tätningar. Vi på Thermo-Logic har vårt basutbud inom polyuretan och coatings men uppdaterar och anpassar våra leverantörssamarbeten, vår portfölj samt våra tjänster löpande för att möta våra kunders behov.
Mer information hittar du på http://thermo-logic.se

Fler annonser från Thermo-Logic AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer