Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 dec. 10:11
Badkar i snygg och stilren design
4 995 kr
5 995 kr
Beskrivning
indamix® Malva. Fyrkantigt badkar med en sluttande kant ger extra komfort till detta badkar av hög kvalité. Med en snygg design och mått som gör att den för plats i de flesta badrum gör detta till ett mycket populärt badkar. Badkaret är tillverkat i dubbel glasfiberförstärkt sanitetsakryl med en stomme i galvaniserat stål. Avloppet är i krom med en smart "klick" funktion. Badkaret finns i måtten L120 x B68 x H58 cm L130 x B68 x H58 cm L140 x B70 x H60 cm L150 x B75 x H60 cm L170 x B80 x H60 cm Vi har även fler modeller av badkar på vår hemsida trygghandel.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Trygghandel.se
Trygghandel.se säljer konsumentvaror över Internet till privatpersoner och företag. Genom effektiva inköp i Asien och ett eget inköpsbolag i Hong Kong kan Trygghandel.se erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Trygghandel.se erbjuder varor från marknadsledande tillverkare, vilket ger dig som kund högsta kvalitet och trygghet.
Mer information hittar du på http://www.trygghandel.se