Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 16:50

Ateljé i New York stil, 170 kvm, Majorna

Fakta
Area
170
Gatuadress
Karl Johansgatan 29
Beskrivning
Beläget på plan 3, Karl Johansgatan 29, (Hängmattan) Göteborg. Planlösningen består av en större öppen yta med kök, plus tre större rum, plus dusch och WC, plus ett större förråd plus ett mindre, se skiss bild 5. Ateljéns entrédörr består av en s.k. säkerhetsdörr. Månadshyran är på kronor 16 900: -, vilket inkluderar värme, el, vatten, fastighetsskatt etc (inklusive alla tillägg). Moms tillkommer. Bahnhofs fiber är framdragen till lokalen. Månadsavgift för det tillkommer. Ateljén får inte nyttjas som bostad. För att se samtliga foton, klicka på ovanstående foto. Bild 1-3. Foton på ateljén Bild 4. Foto på fastigheten Bild 5. Skiss på lokalen
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Byggnadsbolaget
Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co AB är ett företag som funnits i ett halvt sekel. Vi äger och förvaltar fastigheter både för bostäder och lokaler för kommersiellt bruk. Huvudkontoret ligger i en av våra egna fastigheter på Stigbergsliden, f d Wettergrenska huset, numera Stigbergshuset.
Mer information hittar du på http://byggnadsbolaget.com

Fler annonser från Byggnadsbolaget

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer