Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 10:45

Ari av Arne Norell

25 000 kr
Beskrivning
Ari är kanske Arne Norells mest välkända design. Exklusivt skandinaviskt läder i kombination med elegant fjäderstål gör den mer än tilltalande för ögat. Läder-remmarna är ytterligare en detalj som kallar på uppmärksamhet. Utöver det visuella erbjuder Ari fantastisk sittkomfort. Det är värt att nämna att Ari mottog utmärkelsen Showpiece of the year år 1973 av British Furniture Manufacturers i London. Varje fåtölj tillverkas för hand med stor omsorg i fabriken i Småland. Helt enligt Arne Norells originalritningar. Leverans Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Skövde 800:- Halmstad, Helsingborg Lund, Malmö 600:- Vi köper även moderna möbelklassiker. Vi tar även moderna klassiker i inbyte vid köp. Glöm inte följa Reprobruket på Instagram https://www.instagram.com/reprobruket/?hl=sv
Länk: Hemsida
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Reprobruket
Vi köper säljer och, renoverar möbler med fokus på moderna klassiker. Vi har även lite teakmöbler från 60-70tal. Tveka inte på att höra av er till oss om ni vill sälja en möbel eller vill ha hjälp på nått sätt.
Mer information hittar du på http://www.reprobruket.se

Fler annonser från Reprobruket

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer