Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 12:26

Alko HY4 Hydrauliska Stödben

65 000 kr
Beskrivning
Vi erbjuder nu montering av hydrauliska stödben från ALKO. Tänk att aldrig mer ha slagsida eller sviktande golv under fötterna! Med HY4, det nya innovativa stödbenssystemet från AL-KO, ställer du husbilen i våg hur snabbt och enkelt som helst. Den moderna vågfunktionen hjälper till att undvika fellastning och farlig överbelastning hur enkelt som helst med styrning via den egna mobiltelefonen. Systemet kan användas på alla fordon som har ett chassi från AL-KO och även till husbilar och Van X250/290 baserade på Ducato, Jumper eller Boxer. Vi monterar även dragkrokar och cykel och MC ställ till husbilar. Priser FRÅN 65000 kr
Länk: hy 4
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Wida Bil AB
Wida Bil har sålt och reparerat släpvagnar sedan mitten av 1970 talet. Vi håller oss till svenska kända leverantörer för säker tillgång på reservdelar och tillbehör. Alla våra begagnade släpvagnar levereras nyservade,nybesiktigade och med 3 månaders garanti. Verkstad och reservdelar för samtliga släpvagnar även hästtrailers. Finansiering kan ordnas via Wasa Kredit.
Mer information hittar du på http://www.widabil.se

Fler annonser från Wida Bil AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer