Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 mars 08:36

20933: Malindas Bar & Bistro i Grebbestad

1 450 000 kr
Beskrivning
Bransch: Restaurang Län: Grebbestad, Västra Götaland Oms: 3 600 000 SEK Begärt Pris: 1 450 000 SEK Hyra: 25 800 SEK / MÅN Äntligen en restaurang till salu i fantastiska Grebbestad! Med bästa havsnära läge vid Grebbestad Torg och uteservering med utsikt över vattnet ligger Malindas Bar & Bistro. Här möts du av en trivsamt inredd restauranglokal där alla generationer möts och trivs. På menyn finns såväl fiskrätter som kött och vegetariskt. Pizzorna är erkänt välsmakande och omdömen på tripadvisor visar att gästerna är nöjda med såväl mat som hjärtlig och varm service. För en ny ägare ingår även en hyreslägenhet till rimlig hyra för eget boende eller som personalbostad. Välkommen att boka din visning av denna restaurangpärla mitt i Grebbestad! För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare. Petra Schollin Löfbom 0720 - 77 62 04 E-post: petra@hrfformedling.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
HRF Förmedling
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 30 år!
Mer information hittar du på http://www.hrfformedling.se/

Fler annonser från HRF Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer