Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 10:14

Yamaha Tracer 7

102 900 kr
Beskrivning
Yamaha Tracer 7 Årsmodell: 2021 Mätarställning: 0 mil Typ: Snöskoter I butik nu! Välkommen till oss på Biketown i Gävle för att se nya TRACER 7. Vi byter in ditt fordon och erbjuder förmånlig finansiering. Den har utformats och konstruerats för att ge dig spännande prestanda med hög komfort och dynamisk stil i nästan alla körsituationer. Den EU5-kompatibla CP2-motorn med crossplaneteknik ger ett kraftfullt vridmoment som håller i sig genom hela varvtalsregistret för otrolig acceleration på varje växel – och det kompakta chassit och den justerbara fjädringen är byggd för att du ska kunna ta varenda kurva snabbt och kontrollerat. Vridstark EU5-kompatibel CP2-motor Lättast i sin klass Justerbar fjädring fram och bak Körställning med pondus och bekväm ergonomi Halvkåpa med aggressivt utseende Lång räckvidd och frihetskänsla Aerodynamisk vindruta med smidig enhandsjustering Dubbla LED-strålkastare och positionsljus Konturerad dubbelsadel för förare och passagerare Multifunktionell LCD-display
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Biketown - Gävle
Hos oss hittar du hela Yamahas sortiment av fordon, motorcyklar (MC), ATV, fyrhjulingar, snöskoter, mopeder, båtmotorer, vattenskotrar. Dessutom säljer vi Buster & Yamarin båtar. Vi har en auktoriserad Yamaha verkstad där vi servar och reparerar alla Yamaha produkter. Vi har dessutom en stor cykelbutik där vi säljer cyklar av välkända märken så som Crescent, Monark, Cannondale, Bianchi, Cube med flera. I vår cykelverkstad servar och reparerar vi alla typer av cyklar. Vi erbjuder förmånlig finansiering. Välkommen in till oss!
Mer information hittar du på http://www.biketownmotor.se

Fler annonser från Biketown - Gävle

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer