Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 14:14
Uttern 5200 DC / Mariner F50 -98
65 000 kr
139 000 kr
Fakta
Längd
5.2 meter
Beskrivning
Uttern 5200 DC Mariner F50 -98 Mycket fin och välvårdad DC båt. Allt trä och plast är helt och fint , och båten är mycket väl underhållen. Kapellet är också helt och alla rutor hela. Det enda som inte är gjort , är att den behöver botten målas , det är väl det enda som finns att anmärka på. Info : Längd : 5.20 m Bredd : 2.10 m Vikt : 525 kg (utan motor) Kapell Trimplan Hydraliska Rostfri Bränsletank : ca 70 L Tankmätare Voltmätare Trycklog (Hastighetsmätare) Förtöjningsutrustning (Ankare , Tampar , Fendrar) Flagga och Flaggstång Teak Ekolod Kompass Wallas värmare Gasolkök Vindrutetorkare Badstege Grabbräcke i fören Vagn 30 km ingår (den på en av bilderna) Båten är som sagt i otroligt bra skick , sånär som på bottenmålning men det går också att lösa om det skulle vara intressant. Motor : Mariner F50 Års mod. : 1998 4-Takt Elektrisk Trim/Tilt Kom in till oss på Interboat i Sandviken och se båten , och vi erbjuder Dig även förmånlig finansiering via Swedbank Finans. Välkommen !
Säljes av
MB:s Båt & Motorservice
MB:s Båt & MotorserviceBesök vår butikssidawww.mbsbatomotor.se/
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
MB:s Båt & Motorservice
MB:s Båt & Motorservice i Sandviken ingår nu i Interboat Sverige. Vi är auktoriserad återförsäljare för Mercury, Mercruiser, Mariner, Uttern och Quicksilver. Vi har naturligtvis Fullservice Verkstad för att säkerställa att Din Garanti Alltid finns nära Dig.
Mer information hittar du på http://www.mbsbatomotor.se/