Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 jan. 16:36
Timmerpanel "huggen/bilad"
336 kr
Beskrivning
Knutex Timmerfasader är ett lätt sätt att ge ditt hus ett personligt och tidlös utseende. Till skillnad från andra färdiga paneler är Knutex huggen och ohyvlad vilket ger den samma yta som om panelen skulle vara huggen med yxa. Därav den rustika och tidlösa känslan. Fasaden är även spontad. Det betyder att fasaden har urfrästa spår vilket gör att den håller sig på plats lättare än andra fasader. I förlängningen slipper du svällning och torkning och får ett finare och mer hållbart resultat. Till skillnad från ett heltimrat hus kan ditt hus få samma utseende till en fjärdedel av kostnaden. Dessutom är Knutex lätt att montera själv och går att beställa per löpmeter. Kostnad inkl moms 336 kr kvm.
Om företaget
TILLSAMMANS MED NATUREN Knutex är ett byggföretag med inriktning att tillverka egen timmerpanel, bygga hus i lösvirke eller som prefab, slogbodar, utekök, utespa och fiske och jaktkojor. Det var bröderna Jan Olsson och Per Olsson som började resan med sitt företag att bygga hus, sjöbodar, fritidshus med timmerpanel och murade eldstäder.
Säljes av
KNUTEX Timmerfasader AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.