Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 sep. 07:51

TAPPARUN TR25 Kampanjpris

199 500 kr
(159 600 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Nyhet! Vi är nu officiell återförsäljare för TAPPARUN i Sverige från TR06 upp till TR60-20 ton. Dessutom på alla tillbehör,skopor grävmaskiner med mera. Se vår helt nya hemsida för denna och flera maskiner! http://www.tapparun.se/ Vi firar detta genom att erbjuda 25% rabatt på alla maskiner t.o.m Oktober månad ut!!! Vänd er med förtroende till oss för att prata maskin. Niclas Svedberg Täppa Trä AB/Täppa Maskin 0702371040 ------------------------------------------------------------------------------------------------ Detta är en mycket stark lastmaskin på 95 hk. Den klarar 2,5 ton lyftkraft på papperet men i verkligheten betydligt mer. Alla detaljer är kraftiga och rejält förstärkta. Maskinen levereras med en del tillbehör såsom verktygslåda,reservlampor m.m och den har 1 års garanti. Detta är en 5 tons hjullastare med många finesser som passar utmärkt på en mindre eller medelstor industri lantbruk m.m. Den passar även utmärkt för en privatperson som kraftig gårdsmaskin tack vare det mycket förmånliga priset. Lastaren och de flesta funktioner såsom fram och back styrs bekvämt med en mekanisk joystick. Som tillval finns en 5 funktions elhydraulisk joystick. Följande utrustning ingår: -Flytfunktion -Justerbar ratt -E-märkt säte -220 volt motorvärmare -Backkamera -Skivbromsar -16x70x20 hjul -Tandskopa Följande kan fås som tillval: -3:e och 4:e funktion -Lastdämpare -Aircondition -Centralsmörjning som tillval -5 funktions elhydraulisk joystick -Backkamera -Ledbelysning runt om -Backlarm -Varta batteri -H4 lampor i huvudstrålkastare Dessutom har vi följande utrustning som kan köpas till: -Hydraulisk vikplog Förr 15000:- NU 12000:- -Hydraulisk sandspridare Förr 13000:- NU 10000:- -Planerskopa 7000:- -Snöskopa 7000:- -Pallgafflar 6000:- Samtliga redskap har STORA BM,Trima eller Bobcat fäste. För framtida behov kan vi beställa hem: -4 i en skopa -360 graders timmergrip -Fatlyft -Gripgafflar -Gripskopa -Grävtillsats -Högrip -Jordborr -Mixerskopa -Snöblad -Snöslunga -Sopvals Samtliga tillbehör till MYCKET bra priser i jämförelse med brukligt. Tillbehören är tillverkade i rejält tjockt gods och mycket tåliga. Vi håller garanti på denna maskinen och svarar även för efterservicen efter garantitiden.Vi har en egen serviceverkstad för reparationer m.m. Vår servicemekaniker kan även hjälpa er med reparationer på plats hos er. Vi håller ett reservdelslager i Sverige och har även ett centrallager i Tyskland. Övriga delar har vi hemma på 6 dagar med flygfrakt. Välkommen att ringa för att diskutera denna maskin eller nån av våra andra modeller. Maskinen kan levereras av oss över hela landet med egen lastväxlare. Vi kan även ordna finansiering via vår samarbetspartner Wasakredit.
Säljes av
Täppa Trä AB/Tappa Trading
Täppa Trä AB/Tappa TradingBesök vår butikssidawww.tappatrading.com
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Täppa Trä AB/Tappa Trading
Täppa Trä AB/Tappa Trading importerar och exporterar CNC , lasermaskiner och konventionella träbearbetningsmaskiner. Vi är officiell Nordisk återförsäljare åt Leadertek Machinery CO.LTD. Vi är alltid lyhörda för kundens behov och kan ofta ta fram en kundanpassad lösning där standard inte räcker till. Vi erbjuder även ett serviceavtal med våra maskiner. Förutom detta har vi även tillverkning av specialsnickerier samt park och lekutrustning till främst förskolor. Vi finns i Hudiksvall men levererar och monterar över hela Norden.
Mer information hittar du på http://www.tappatrading.com

Fler annonser från Täppa Trä AB/Tappa Trading

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer