Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 dec. 13:59
Spabad - Hämta direkt
35 000 kr
39 995 kr
Beskrivning
Spabad Laki är ett rymligt spabad för fem personer. Spabadet har fyra ordentliga sittplatser och en liggplats. Badet är bra isolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat. Det har ett isolerat lock, isolerade sidor i form av polyuretanskum och termisk folie. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna och har ett Balboa-styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox är från det marknadsledande varumärket Balboa. En annan extrautrustning som också ingår är led-belysning i vattenlinjen som ger ett stilrent och vackert spabad. 2 st filter ingår, det enda ni behöver komplettera med är eventuella rengöringsprodukter. Övrigt - Ryggmassage med 26 munstycken - Sidomassage med 12 munstycken - Bottenmassage med 18 munstycken - Fotmassage med 5 munstycken - Termolock ingår - Balboa GS-510DZ manöverpanel Garanti - 2 år på stommen/ramen och på Balboa-systemet - 2 år på Akrylen (gäller vid läckage & sprickor) - 1 år på resterande delar Detta spabad finns i 1 exemplar, och är lagerfört i Gävle. Det säljs med 15.000.- rabatt med för egen avhämtning. (Ordinariepris: 54.995) En vara för avhämtning går det inte få avbetalning eller faktura på, utan i detta fall är det endast kortbetalning på plats. Då spabadet står i en säsongsstängd butik, ber vi er kontakta oss på 072-4023949 eller gle@trademax.se för mer information!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Trademax Gävle
Besöksadress: Valbovägen 322 81832 Valbo Vardagar: 10 -19 Lördagar: 10 -17 Söndagar: 11 -17 -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment Kontakta gärna oss på gle@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/