Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 14:01

Skidoo summit 800

24 000 kr
30 000 kr
Beskrivning
Skotersäsongen har börjat gå mot sitt slut och det har blivit dags för mig att sälja värstingen. Skidoo summit 800R 2008 p-tek. Skotern har gått cirka 550mil. Kolvar och packningar byttes av förra ägaren vid ungefär 500mil. Ny olja i kedjehus Extra rem medföljer. Foxdämpare fram. Nya skidor och stål i början av säsongen. Packlåda medföljer samt en till dyna som är mer lämplig att åka 2 personer på. Nu till de negativa: Höger lyktglas är borta. Lämnade in skotern på verkstad för att displayen sluta fungera och fick till svar att det hade kommit in fukt. Kammarna längst ut är lite sliten. Resten av mattan är fin. En spricka i vänster sidokåpa. Vid frågor och funderingar, ring eller smsa!! Priset är inte hugget i Sten. Mvh Fritz
Säljes av
fritz wall
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer