Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 09:40
Sandström 625 CC med Honda BF115LU - 2019
402 900 kr
Fakta
Längd
6,20 meter
Beskrivning
HÖSTKAMPANJEN MED 1.95% I RÄNTA GÄLLER TILL & MED 31/10-2019. 625cc är en mycket populär cabinbåt för de som behöver en lite större båt. Den är en utmärkt transportbåt med plats för 6 personer. Med övernattningsmöjlighet tillåter den längre turer för den mindre familjen. Unikt tillfälle! Köp nu börja betala om 6 månader, endast 1,95% ränta, gäller till sista dec 2019! Skrovet är väldigt lättdrivet, och saknar i stort sett planingströskel. Detta tillåter ett brett spann av motorstorlekar, lämpligast är mellan 75 och 115 hkr. De rejäla räckena och pulpitarna ger trygghet vid ombordstigning föröver. Längst fram finns en stor ankarbox. Lanternorna är placerade på targabåten och på relingen. Fyra pollare finns för förtöjning. Akterbrunnen har rostfria räcken och en bred sittbänk som är avtagbar om man hellre vill ha utrymmet rent. Motorbrunnen har gott om plats för motor, och här ryms även två ankarboxar. Cabinen har insteg fram och bak. Styrpanelen har gott om plats för instrument, förar- och passagerarstolen är justerbar i längstled. Ett bortagbart bord finns mellan sofforna. Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har rejäla räcken i för och akter. I aktern finns en rostfri stege att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det sitter en klass-3 låsbygel i fören. Handtag finns vid alla sittplatser. Paketpriser Sandström 625 CC + Honda BF100LRTU Pris: 392.900 kr Sandström 625 CC + Honda BF115LU Pris: 402.900 kr Standardutrustning; Bad/räddningssteg Kraftiga rostfria grabbräcken i fören Akterräcken Fyra pollare Låsbygel klass 3 Brandsläckare Stuvfack i för och akter Targabåge med topplanterna Lanternor i fören Taklucka Vindrutetorkare Huvudströmbrytare 2 st eluttag 12 V Manuell samt elektrisk länspump Dyvika Förtöjningspaket Fendrar Vask Belysning hytt Kartbord babord sida Bord Bäddsats babord sida Hydraulstyrning Fast tank 90 liter. Årsmodell: 2019 Märke: Sandström Modell: 625CC Cabinbåt Vikt (endast båt): 880 kg Längd: 6.20 meter Bredd: 2.25 meter Antal personer: 6 st Material: Plast Motor: Honda BF115LU - 2019 Rek motor: 75-115 hk, lång rigg Cirkahastighet med 1 resp 2 pers: 115 hk 34 resp. 33 knop. Förmånlig finansiering via Swedbank & försäkring via Svedea båt. Välkommen till Gestrike Marincenter i Sandviken!
Säljes av
Gestrike Marincenter AB
Gestrike Marincenter ABBesök vår butikssidawww.gestrikemarincenter.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Gestrike Marincenter AB
Gestrikemarincenter är din auktoriserade Honda återförsäljare i Gästrikland med auktoriserad verkstad och erfarenhet av att sälja och serva Honda utombordare. Vi är även auktoriserad återförsäljare av Micore, Terhi, Ryds, Sandström, Silver & Kimple aluminiumbåtar, Fogelsta & Bålsta båttrailer.
Mer information hittar du på http://www.gestrikemarincenter.se