Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 17:52
Mobilt Pannrum valfri fasad fasad
Beskrivning
Mobil Panncentral 8-3000kW Eldas med Ved, pellets eller flis Panncentralen kan anpassas efter önskemål när vi levererar, kopplar vi in och kör i gång hos er på 1-3dgr beroende på storlek på panna och system. I anläggningar upp till 1000kW använder Fröling pannor och Viessman oljepannor som reserv eller spets. Vi har jobbat med flispannor från 100kW upp till 15Mw i över 23 år och har stor erfarenhet av detta och har nöjda kunder som våra referenser. Fröling T4 flispanna och pelletspanna är en suverän panna som tar liten plats är helautomatisk och lämpar sig väl i en mobil panncentral, det är överlägsen konkurrenter i Kvalitet, teknik, service många försöker likna Fröling men det finns bara ett Original. Våra panncentraler kan med fördel användas till att torka säd mm, ref finns.
Säljes av
Processtec J Johansson AB
Processtec J Johansson ABBesök vår butikssidawww.processtec.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Processtec J Johansson AB
Vi hjälper er med allt från dimensionering,projektering till installation och driftsättning med utbildning på din nya anläggning. Vi kan erbjuda service, serviceavtal och underhåll av din anläggning. Vi kan förbättra och bygga om din befintliga anläggning. Service på pumpar, skruvar, hydraulik, styr och reglersystem
Mer information hittar du på http://www.processtec.se