Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 13:15

Kontrabas Superb Superior 2014

50 000 kr
55 000 kr
Beskrivning
Denna fina gambabas sålde jag 2014 och den har tjänat sin ägare väl under dessa år men nu har den kommit in igen som ett inbyte och en uppgradering. Basen är flitigt spelad och låter fantastiskt bra! Ordinarie pris på denna är i dagens läge dryga 80 000:- Basen är tillverkad i Kina i mycket bra virke, gran och lönn, av skickliga byggare. Jag har gjort slutjusteringen med hyvlad greppbräda, stall med justerskruvar, ljudpinne, kantskyddsstöd och bra strängar, Evah Pirazzi. 3/4 storlek med D-mensur och 105 cm stränglängd
Säljes av
Stråkstudion - The Bow Studio
Stråkstudion - The Bow StudioBesök vår butikssidawww.thebowstudio.com
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Stråkstudion - The Bow Studio
Köp ditt instrument av en yrkesman i trygg förvissning om att du betalar rätt pris och får en garanti för framtida värde och funktion. Samt framför allt att du får ett bra fungerande instrument som du får individuellt justerat så att det passar just dig. Värderingsintyg ingår. Stråkstudion är Momsregistrerad samt betalar F-skatt Violinbyggarmästare Michael Wallmo Byter in ditt gamla instrument. Vi har dessutom alla tillbehör du behöver.
Mer information hittar du på http://www.thebowstudio.com

Fler annonser från Stråkstudion - The Bow Studio

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer