Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 17:00

Kontrabas PlyPro - En Kontrabas På Riktigt

33 000 kr
Beskrivning
Tio sålda redan i år. Nummer 11 och 12 finns nu i butiken! Den ack så viktiga slutjusteringen med stall, greppbräda, sadel, ljudpinne och strängar, allt i absolut högsta professionella klass, utan eftergifter, görs här i Stråkstudions verkstad. En alldeles fantastisk kontrabas tillverkad helt i specialplywood och fanerad i vacker lönn och gran. Traditionellt lackerad med oljelack. Greppbräda i utmärkt ebenholz, hals och snäcka i bra lönn, bra stackel, bra mekanik och stall tillverkat av Michael Wallmo med eller utan justerskruvar. Kan mot 2500:-/3000:- påslag, levereras med Realist Copperhead / LifeLine pickup monterad. Försedd med Evah Pirazzi strängar. D-mensur och 105cm Känslan är träbas, jag lovar, du tänker inte ens plywood... Här är en bas som är på riktigt! Enligt min mening och erfarenhet är detta ett mycket bättre och säkrare alternativ än en billig och kanske äldre sönderreparerad träbas i samma prisklass. Lita på mig... Lämpar sig såväl som orkesterbas, Rock-a-billy, Jazzbas/pizzbas etc En trygg "spricksäker" kontrabas som tål lite hårdare tag men utan att göra avkall på att klinga som en riktigt bra bas. Jag har levererat många Ply Pro till proffs och amatörer. Jazzbasister och orkesterbasister. Alla! Är mer än nöjda! Bara 2019 gick det ut 12 stycken PlyPro. Kom in och känn på den! Du kommer att bli positivt överraskad, du med! (Samtliga priser innehåller Moms)
Säljes av
Stråkstudion - The Bow Studio
Stråkstudion - The Bow StudioBesök vår butikssidawww.thebowstudio.com
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Stråkstudion - The Bow Studio
Köp ditt instrument av en yrkesman i trygg förvissning om att du betalar rätt pris och får en garanti för framtida värde och funktion. Samt framför allt att du får ett bra fungerande instrument som du får individuellt justerat så att det passar just dig. Värderingsintyg ingår. Stråkstudion är Momsregistrerad samt betalar F-skatt Violinbyggarmästare Michael Wallmo Byter in ditt gamla instrument. Vi har dessutom alla tillbehör du behöver.
Mer information hittar du på http://www.thebowstudio.com

Fler annonser från Stråkstudion - The Bow Studio

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer