Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 nov. 13:18
Kimpex Plogpaket Click'N'Go 2 Systems 152x43
6 695 kr
Beskrivning
Den nya Click'N'Go 2 snöplogset är en skicklig blandning mellan flexibilitet, styrka och hög prestanda. Ett generellt förbättrat utformat system med sina specifika tillbehör. Dubbel svängpunkt förbättrar prestanda för Click'N'Go 2-systemet tack vare 75% förbättring i höjdhöjd, vilket gör det lättare att använda och smidigare. Vidare kan man, med hjälp av pedalerna, avaktivera låsen utan att luta sig över och ändra plöjningsvinkeln. Ett handtag har också lagts till på plogen för enkel hantering. Mer kompakt plogsystem för att minska markfrigångsförlusten. Maximal höjd över 41 cm Plogblad finns i 3 olika storlekar. Bredare plogspänning för ökad styvhet. Montera eller ta bort på mindre än 2 minuter. Detta ingår i paketet: 1st Plogblad plåt 152x43 cm. 1st Plogram för ATV. 1st Plogfäste universal om det inte finns modellspecefikt.
Säljes av
ATV Vision Nordic AB
ATV Vision Nordic ABBesök vår butikssidawww.atvvision.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
ATV Vision Nordic AB
Vi har ett stort utbud gällande reservdelar och tillbehör och detta till oftast väldigt snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vår Butik/lager ligger i Hälsingland. Samarbetet med Klarna erbjuder dig som kund flera olika säkra betalningsalternativ och trygga leveranser via Posten och DHL.
Mer information hittar du på http://www.atvvision.se