Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 jan. 09:09
Duschkabin indamix - Saturn REA, fri frakt
3 995 kr
Beskrivning
Trygghandel Sverige AB är ett företag som har sitt huvudkontor och lager i Örebro där vi även har ett visningsrum. Indamix Saturn är en lättmonterad, prisvärd och stilren duschkabin med hörningång. Silverfärgade profiler och klart härdat säkerhetsglas med en tjocklek på 4/6 mm. Montering av blandare kan ske på valfri sida. Handtagen och hjulen är av metall. Duschsetet med munstycke, slang och fäste ingår. Denna kabin är mycket lättmonterad. Hjulen för dörrarna har avhoppningsskydd och är lätt monterade med ett snäppfäste. OBS: Fri frakt inom 3 mil från Örebro. Längd: 90 cm Bredd: 90 cm Höjd: 198 cm Finns också i 190cm Material dörrar: 6mm härdat säkerhetsglas Material sidovägg: 4mm härdat säkerhetsglas Material ytskikt: Reptålig sanitetsakryl i bottentråget Duschhandtag: Inkluderat med tilhörande slang och fäste Flexibel anslutningsslang till golvbrunn: Ja Trygghandel levererar över hela landet till låg kostnad. Besök gärna vår hemsida för ytterligare information, där du även kan se högupplösta bilder samt ytterligare exempel på duschkabiner och massagekabiner för ditt badrum. Vi har även ett visningsrum i centrala Örebro där man kan komma och se våra produkter. Välkomna.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Trygghandel.se
Trygghandel.se säljer konsumentvaror över Internet till privatpersoner och företag. Genom effektiva inköp i Asien och ett eget inköpsbolag i Hong Kong kan Trygghandel.se erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Trygghandel.se erbjuder varor från marknadsledande tillverkare, vilket ger dig som kund högsta kvalitet och trygghet.
Mer information hittar du på http://www.trygghandel.se