Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 11:11

Orangeri Öland - nature of Öland *Fraktfritt

8 995 kr
Beskrivning
Gediget orangeri i trästomme som ni kan måla i vilken kulör ni vill, det tillsammans med 6mm förstärkt kanalplast. Sällan skådat vackrare växthus/orangeri till 1/3 del av vad andra orangeri kostar. Givetvis Europeiskt med toppklassat virke. Vi har tagit fram ett Orangeri/växthus som lyfter trädgården till max och ger dig samtidigt ett bekymmerslöst ägande. Säsongen 2019 har vi stationerat ut vår egna produkt från Norr till Söder just för att säkerställa en vara som klarar vårt klimat. Nu har det visat sig att Orangeri Öland är att lita på med topp betyg från Gällivare till Ystad. Besök vår hemsida www.expol.se för att läsa mer och beställa ditt Orangeri för omgående leverans. Orangeri Öland finns i olika storlekar. Växthus - Orangeri - Trädgård - Drivhus - Uterum - Altan - Pool
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
EXPOL
EXPOL ÖLAND erbjuder egen producerade produkter tillsammans med noga utvalda fabriks tillverkade produkter. Vi erbjuder brett sortiment till hus & hem. Ni finner hela vårt sortiment på www.expol.se samt i vår utställning på Öland på Rökgatan 3 i Färjestaden.
Mer information hittar du på http://www.expol.se

Fler annonser från EXPOL

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer