Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 okt. 09:28

Elmopedbil 2000W klass 1 - 45km/h - REA

54 988 kr
69 988 kr
Beskrivning
Nu kan du underlätta din vardag avsevärt med ett snabbt och smidigt fordon som man kan ta sig runt fort med på stan. Detta fordon räknas som en moped klass 1 vilket innebär att enbart AM körkort och att man har fyllt 15 år är kraven. Mopedbilen är dessutom helt skattebefriad. Bilen är automatväxlad och lättmanövrerad och tack vare dess smidiga storlek är den lätt att parkera på trånga parkeringsplatser och utrymmen. Vilket gör bilen till ett optimalt fordon för att ta sig fram med i stadsmiljö. Tack vare den generösa batterikapaciteten som består ett kraftigt 72V 45Ah lead-acid blybatteri så tar man sig upp till hela 7mil på en enda laddning! Laddningstiden för fullt batteri är 6-8 timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande nätadaptern genom ett vanligt vägguttag. Elmopedbilen har luftfyllda däck och däckstorleken är 130/60-13 för framdäcket och 135/70-R12 för backdäcken. Motorn är en kraftig elmotor på 2000W och den mopedens maxhastighet är 25km/tim. Den markfria gången är 9cm och den maximala lastvikten är 150kg. Användarupplevelsen av mopedbilen och dess interiör är stor och påminner mycket om en riktig personbil med plats för 2 personer (förare plus 1 passagerare i bak). Förarsätet är justerbart med nackstöd. Både förarsätet och passagerarsätet är utrustade med trepunktsbälte. Den har även andra lyxiga funktioner som värme, bluetooth-anslutning, radio, MP5-spelare, backkamera, centrallås med fjärrkontroll, läslampa, fönsterhissar etc. Bilen manövreras som en moped med ett styre med gas, handbroms samt integrerade reglage för tuta, blinkers och helljus/halvljus. Bromsarna är hydrauliska skivbromsar. En tydlig upplyst LCD-display visar hastighet, batterinivå, innertemperatur m.m. Utvändigt är elmopedbilen utrustad med LED-strålkastare, bromsljus, blinkers samt helljus. I vårt pris ingår kostnadsfri hemleverans hela vägen hem till dig.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Snabb leverans! - Nyhet: Showroom i Stockholm Betala hur du vill: - Betala mot faktura efter leverans, delbetalning eller kort/banköverföring Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på https://outl1.se

Fler annonser från outl1.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer