Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 apr. 07:30

Sit Right = må bättre = kör mer

Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Automatisk nivillering av förarstolen med Sit Right är ett effektivt sätt att minska risken för belastningsskador hos förare av skogsmaskiner och entreprenadmaskiner. Finns både i sida/sida och fram/bak (den svarta) modeller. Sit Right nivilleringen tillför tre viktiga faktorer som förbättrar för förare och ägare. #Välbefinnande #Hälsobevarande #Lönsamhet Vi har även ett utbytessystem på Sit Righten, för er som redan har en och vill uppdatera den. Utnyttja hjälpen som går att få från försäkringskassan om man har problem med rygg eller axlar. förarstol, hytt, skogsmaskin, skotare, skördare, dala-gripen
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Sit Right AB
Vi är ett företag som ligger i Nås i Västerdalarna. Våra produkter * Dala-Gripen * Dala-Klippen * Dala-Asfaltfräs * Dala-Ytfräs * Dala-Griptilt * Dala-Fästet * Dala-Vägskrapa * Nivellering av stolar, kranar och hytter * Rotatorer, länkar & krokar * Buntspännarautomatik * Markberednings aggregat * Märkfärg * Gripsågar Leasing kan ordnas! Välkommen!
Mer information hittar du på http://www.sit-right.se

Fler annonser från Sit Right AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer