Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 10:59

Egen båtplats vid Sjösidan,

54 000 kr
Beskrivning
Skippa de långa köerna till att hyra båtplats vid Runn och köp en egen istället. Området Sjösidan är under stark utveckling och en båtplats här är en god investering för framtiden. Det finns i nuläget endast 8 lediga platser kvar att köpa. Medlemsinsatsen är 54.000 kr per båtplats och därtill en årsavgift om 2.500 kr inklusive moms. Den fasta medlemsinsatsen för en plats säkerställer att föreningen är skuldfri och har en sund ekonomi för framtida satsningar och underhåll. I lägg av båtar sker endera vid båtrampen vid Källviken eller vid Hälsingårdsbryggorna. Bryggorna är levererade av Svenska Pontonhamnar AB, som har mångårig erfarenhet av att leverera lösningar till privatpersoner, båtklubbar, marinor och statliga myndigheter såsom Marinen och Kustbevakningen Hör av er till Sara vid intresse på mail brygga@sjosidanfalun.se
Om företaget
Sjösidan Falun Brygga är en ekonomisk förening som ansvarar för brygg-platserna på Sjösidan Falun. Sammantaget förfogar föreningen över 30 st båtplatser samt 8 st gästplatser. Bryggorna har tillgång till el och vatten. Föreningen äger de flytande bryggorna och har ett markarrendeavtal med SFDS Fastighetsutveckling 167 AB (559281-4890). Avtalet löper 20 år.
Säljes av
Sara
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer