Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 dec. 19:14
Aune X8 DAC D/A Försteg dator hifi
2 990 kr
Beskrivning
X8 är en helt ny DAC i X-serien - Den använder egenutvecklad FPGA-teknik och stöder musik upp till PCM768 / DSD512 (USB). Smått unikt med X8 är att Aune har förberett så man enkelt kan byta Op-Amp för att ändra ljudkaraktär, sen finns det sju filterlägen at välja bland. X8 är en DAC som enbart fokuserar på ljudkvalitet. Aune X8 DAC 6/2019 Hifi&Musik - För priset är X8 ett riktigt klipp som dessutom har fördelen av kunna handskas med dagens högsta HD-format. Läs mer här: https://www.mychifi.se/aune-x8-dac-da-omvandlare Fixerad och variabel utgång Väck liv i dina aktiva högtalare - X8 kan har inbyggt försteg och kan kopplas direkt till ett par aktiva högtalare. Den har även ljud-utgång som inte är reglerbar, som kopplas direkt till hifi-utrustning när den enbart körs som en DAC. Utbytbara Op-Ampar Aune har gjort det enkelt för att byta Op-Amp, du hittar den under enheten bakom en liten lucka. Sedan används verktyget som följer med för att lyfta ur den befintliga och montera den nya Op-Ampen. Det medföljer en extra Op-Amp (NE5532). Just möjligheten att enkelt byta öppnar en helt ny värld där du kan sy ljudet precis dit du vill.
Om företaget
Hos oss är kunden i fokus, personligt bemötande och hög servicenivå.Våra produkter innefattar elektronik och högtalare, allt från enklare system till produkter av världsklass som kan tillgodose den mest kräsne med väljud. En viktig del är prisvärdhet och det är nåt vi verkligen anammar. Som kund kan du alltid känna dig trygg med att du får högsta kvalitet till lägsta pris.
Säljes av
MYC HiFi
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.