Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 dec. 19:28
Aune X1s Pro Hörlursförstärkare DAC
3 190 kr
Beskrivning
- Använd som oberoende DAC - Senaste ES9038Q2M chipet från ESS - 3x filterlägen för olika ljudsignatur - PCM 768k och DSD512 - Klass A hörlursförstärkare X1s Pro - Testvinnaren i ny modell för -2019 Läs mer och köp hos: https://www.mychifi.se/aune-x1s-pro-horlursforstarkare X1s Pro är generation 7 i ordningen - Ny DAC och uppgraderad kraftfull Klass-A förstärkare som driver de flesta hörlurar på marknaden X1-serien är en multifunktionell enhet med DAC och hörlursförstärkare som syftar till PC-HIFI och minimalistiska judsystem.
Om företaget
Med vår passion för hifi startades MYC AUDIO. Egen import med spännande inslag till dagens mainstream hifi. Vi ansvarar idag för Aune, D-Stream, Nuprime, Quadral, Sbooster, Swans, Taga Harmony och Xindak i Sverige. Det kommer även erbjudas andra märken som uppfyller våra krav på prestanda och kvalitet. Inriktningen är distribution men även e-handel, direkt till kund.
Säljes av
MYC HiFi
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.