Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 21:49
Pooltak tak till pool pooler skydd STYLE
44 300 kr
Beskrivning
Glasfiber pooler, pooltak och poolutrustning från DreamPools kännetecknas av enkel och klassisk design, bästa kvalitet och attraktivt pris. Våra polyesterpooler (vinylester pooler) är iögonfallande och eleganta på alla sätt. De ger hela familjen mycket bra upplevelse i flera år framåt. Den nyaste produktionstekniken, högkvalitativa standarder tack vare många års erfarenhet och våra ansträngningar i tillvägagångssätt för kunden är styrkorna i vårt varumärke, vilka ger dig en fullständig tillfredsställelse med ditt köp. Vi har ett komplett poolerbjudande med utrustning som du behöver ha att installera din egen drömpool. Allt detta till en av bästa priser på marknaden! Vi har också vår egen transport, så vi kan snabbt leverera din pool till dig. På denna annons kan du köpa en vacker pooltak STYLE 6,43 x 3,73 x 0,76 m. Alla våra pooltak är förmonterade (alla moduler är monterade). Vi har fått fler dimensioner av hög kvalitet pooltak upp till 12,75 m. Kontakta oss för att få vårt fulla erbjudande.
Om företaget
DreamPools är ett välkänt företag som har mycket bra erfarenhet inom glasfiber pool (vinylester pool) branschen. Våra glasfiber pooler, pooltak och pool tillbehör är resultat av många års arbete, erfarenhet och passion. Har du några frågor? Kontakta oss gärna: E-mail: info@dreampools.eu Tel.: +48 507 845 665 Med vänlig hälsning / DreamPools
Säljes av
DreamPools
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.