Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 maj 21:15

HYR - Skylift, Minidumper, Minigrävare, mm

150 kr
Beskrivning
Hos Villamaskinisten Karlskrona kan du hyra: Skylift Nifty 120T En specialdesignad och kompakt lift när den är i transportläge som du får in där det är trångt och där andra släpvagnsliftar inte kommer fram. Stor räckvidd i förhållande till sin storlek tack vare teleskopbom som sitter på saxbom något som oftast bara finns på större liftar. Klarar 200kg last i korgen i hela arbetsområdet vilket betyder att två personer plus verktyg kan arbeta från liften. Andra släpvagnsliftar i samma storlek klarar normalt bara 125kg. 2018 års modell med modernt manövrerings-, säkerhets- och övervakningssystem. Lastsensorer i stödben och i korg som gör att du inte kan göra några farliga manövrar utan att liften stannar och varnar. Inga krångliga manöverpaneler. En nyckel aktiverar liften sedan är det bara att köra. Drivs med ström 230V eller bensinmotor om ström inte finns tillgängligt. 230V uttag i korgen med jordfelsbrytare. Du förflyttar liften på marken med hjälp av joystick. Får dras i 80km/h av personbil. Vid hyra medföljer stödbensplattor, förlängningssladd, säkerhetssele och släpvagnslås. Nyhet hos Villamaskinisten Karlskrona! Självlastande minidumper Kubota KC70VSL-4 är en självlastande dumper som är bra att flytta massor som du t. ex. har grävt upp med minigrävare. Maximal lastkapacitet på 700 kg och en rågad volym av 0.4 m3, kan KC70VSL-4 transportera jord och grus på tomten eller på bygget där utrymmet är begränsat. Larvbanden går att dra ihop så att maskinen bredd endast blir 75cm om så behövs. Kubota K008-3 minigrävare En smidig lätthanterlig minigrävare som är ett perfekt redskap när du t.ex. ska jobba i trädgården. Står lastad på ett sänkbart släp med totalvikt 1300kg. Tre olika skopor följer med. Gallersläp Praktiskt gallersläp med tippfunktion som manövreras med vev. Lastyta 300x150cm. 80cm höjd på gallergrindarna. Bakre gallergrind går att öppna. Totalvikt 1300kg. Lastvikt 1020kg. Markvibrator (Padda) Atlas Copco LF80. En 80 kg markvibrator som fungerar till de flesta anläggningsjobb. Transporthjul gör den lätt att transportera och den får rum i bilens bagage. Texas vertikalskärare En kraftfull bensindriven vertikalskärare som ger dina gräsrötter mer luft och näring. Gallervält för grässådd Underlättar jobbet vid grässådd. Packar jorden så att gräset får en bra bädd att gro i. Trumman fylls med vatten för att få ökat tryck mot marken. Vikt med vatten: 72 kg. Vikt utan vatten: 13 Kg. Bredd 50 cm. Såmaskin/gödselspridare Med Hörby Bruk såmaskin får du ut exakt så mycket gräsfrö per kvadratmeter du vill samt ett jämt spridningsresultat och en jämn och fin gräsmatta. Den går även att sprida gräsgödsel med. Trädgårdsmaskiner, mossrivare, gallervält, såmaskin, markvibrator, padda, minigrävare, entreprenadmaskiner, entreprenad, maskinuthyrning, grävmaskin, grävskopa, grävare, maskiner, verktyg, skylift, hyrmaskiner, uthyrningsföretag, villamaskinisten, hyra, uthyres, släpvagnslift, bilsläp, släp, present, födelsedag, presentkort
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Villamaskinisten
Villamaskinisten hyr ut maskiner för entreprenad, trädgård och bygg på ett smidigt och enkelt sätt till både privatpersoner och anläggningsföretag. Hos oss kan du hyra maskiner som t.ex. minigrävare, kompaktlastare, jordfräs, skylift, minilastare, byggställning, cementblandare och mycket mer. Våra entreprenadmaskiner och trädgårdsmaskiner kan du hämta och lämna alla dagar i veckan, även lördag och söndag. Villamaskinisten är det moderna uthyrningsnätverket bestående av uthyrningsföretag i samverkan och finns på 25 orter i Sverige.
Mer information hittar du på http://www.villamaskinisten.se

Fler annonser från Villamaskinisten