Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 maj 21:06

A-Traktor Volvo 745 D24

125 000 kr
139 000 kr
Beskrivning
Tjena, Nu är det dags att sälja min Unika A-Traktor som jag har lagt många timmar på och är mycket påkostad. Nybesiktad med Guldstjärna i protokollet ( för ett välunderhållet fordon). Nylackad och lika fin under bilen, samt ingen rost. Bilen är sänkt med sänkningsfjädrar och även nya stötdämpare. Sitter dubbla växellådor. Ljudet består av: 2 st 12or, 2 st 6,9or och även 6,5or i dörrarna. Stereon är Pioneer DEH-80PRS. Sitter neon som man kan justera i olika färger. Valmöjligheter: Finns även Handtagskåpor, Torkaarm och Vindavvisare i samma färg som bilen. Nya rutor runt om men finns även nya Sidorutor som är mörktonade. Ring efter Kl 16 00 eller mejla mig. MVH. Emil
Säljes av
Emil
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer