Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 16:46

Yamaha YZ125

75 900 kr
Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Yamaha YZ125 Mätarställning: 0 mil Färg: Typ: Cross/Enduro/Trial Om du vill lyckas i motocross måste du lägga många timmar på banan. Träna kondition och styrka. Och se till att välja rätt motorcykel! En lättviktigt motorcrosscykel som får adrenalinet att flöda ? YZ125 är ren och skär körglädje på två hjul. Smidighet. Förmåga. Seger. Ingenting går upp mot YZ125-upplevelsen. Med tvåtaktsmotorns explosiva kraft, det superlätta aluminiumchassit och enastående smidighet är YZ125 i en klass för sig. De branschledande hastighetskänsliga gafflarna ger precisionsstyrning för snabbare svängar och Monocross-bakdelen dämpar stötar vilket ger en mjukare körning. Det kompakta chassit gör att du snabbt kan flytta kroppsvikten och enkelt manövrera YZ-cykeln med sina karakteristiska blå detaljer. Upptäck den optimala lätta tvåtaktaren. Och sikta på förstaplatsen. Detaljer:- Monocross bakfjädringssystem av YZ-F typ- Varvvillig och kompakt 125 cc 2-taktsmotor- Ultralätt aluminiumram av vaggtyp- Snabbjusterbar kopplingsmekanism- 48mm framgaffel av YZ-F typ, separat luft/oljefunktion- Lättjusterad Keihin-förgasare på 38 mm- Bredare fotpinnar för ökad kontroll- Helt nya plastdetaljer för ett tufft och modernt utseende- 2-takts motorteknologi för enkelt underhåll- Brett urval av originaltillbehör- GYTR-sats finns som tillval. YZ125LC. YZ 125. YZ125. 125LC. 2T. 125.
Säljes av
Lugnets Mc Center AB
Lugnets Mc CenterBesök vår butikssidawww.lugnetsmccenter.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Lugnets Mc Center
Välkommen till Lugnets Mc Center. Trygg handlare sedan 1932. Vi tar Bil, Mc, Atv i inbyte och har förmånlig finansiering. Besök oss gärna på www.lugnetsmccenter.se där vi även har vår webshop. Passa på att följa oss på Facebook och Instagram för att få dom senaste nyheterna.
Mer information hittar du på http://www.lugnetsmccenter.se

Fler annonser från Lugnets Mc Center

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer