Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 21:10

Uttern T59

433 000 kr
Fakta
Längd
5,84 meter
Beskrivning
Uttern T59 har inte bara fått en ny design och en mer strömlinjeformad look, den har också blivit längre och bredare så att du har mer plats ombord. Båten är bättre än någonsin om du vill upptäcka avlägsna platser. Uttern har nämligen utrustat den med klassens största bränsletank på 160 liter. Uttern D,T, & S59 bjuder på ett rappt uppträdande och en toppfart på 41 knop med det största motoralternativet Mercury F150 hk. Med Mercury F115 hk (36 knop) känns båten också tillräckligt rapp, och med vårt specialerbjudande med Mercurys unika F115 Pro XS får du lite extra skjuts i accelerationen jämfört med F115 std. Prisexemplet är med Mercury F100. Prisexemplet är inkluderat Mercury F115 CT och Premium Edition paketet (GPS/ekolod, Marinstereo, Förtöjningspaket, Hamnkapell, Dusch, DAB-radio paket). Vi har testat T59:an möjlighet på Oslofjordens skarpa vågor. Sjöegenskaperna var imponerande på det nya 59-skrovet. Uttern D59 , S59 och T59 provkördes med olika motorstorlekar. Även nya T53 provkördes med gott resultat. Teknisk data; Langd: 5,84 m Bredd: 2,34 m Vikt (utan motor): 1 074 kg Max motor: 150 hk Toppfart: 41 knop Antal personer: 6 st Bränsletank: 160 l En tydlig ombordstigningsyta med snygga pulpitar gör det enkelt och säkert att gå ombord i fören. I aktern finns en stor badplattform med praktisk motorbrunnsbrygga så att du når båda sidor av aktern. Säkerheten ombord på själva båten är utmärkt med en djup sittbrunn, höga räcken och ett länssystem som håller sittbrunnen torr. Både vuxna och barn kan röra sig säkert i Uttern T59. Välkommen till Borås/Rångedala för din bästa Utternaffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer