Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 20:10

Uttern D59 2021

513 700 kr
Fakta
Längd
5,84 meter
Beskrivning
Boka din 2021 års modell av Uttern D59 nu för att vara säker på leverans till sommaren 2021 ! En större båt är ofta en tryggare båt, det vet du säkert redan. Uttern D59 har en tydlig ombordstigningsyta där du enkelt kan gå ombord eller i land. Den stora badplattformen med motorbrunnsbrygga gör det enkelt att nå vattnet och sedan ta sig tillbaka till däck. Om du har med dig barn med spring i benen (inte så ovanligt kanske) är det inga som helst problem. De höga räckena på fördäck och den djupa sittbrunnen gör att de kan röra sig säkert ombord. Som kapten kommer du säkert att uppskatta det snurrbara förarsätet som nu sitter på ett glasfiberfundament för ökad komfort. Bredvid står ett passagerarsäte av samma typ, mitt emot de smarta trappstegen upp till fördäck. Denna unika design gör det möjligt att ha en kabindörr mitt i sittbrunnen. Tack vare den semitransparenta dörren, en öppningsbar ventil och en skylight är det gott om ljus och frisk luft i kabinen. Dessutom finns det en dubbelkoj där 2 personer kan tillbringa natten till sjöss. Prisexemplet är med urtstarka Mercury F150 EXLPT EFI samt Premium Edition paketet med bl.a. Simrad Cruise 7´ GPS+ekolod med HDI-givare, Fusion marinstereo MS-RA 70N med 2st högtalare, DAB-radiopaket, Hamnkapell, Förtöjningspaket, Bord i äkta teak, LED-belysning, Dusch. Vidare är båten utrustad med bl.a. Securmark stöldskyddsmärkning, Motorlås, Active trim system, Startspärrsystem, Laminatdurk, Smart Craft färddatasystem, Stora kapellet, Dynor m.m. Gå in på vår hemsida , www.borasmarin.se för att se fler bilder och få prisinfo om de olika tillvalspaketen. Välkommen till Borås/Rångedala för din bästa Utternaffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer