Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 dec. 00:00
UTHYRES - Makita cirkelsåg
Beskrivning
HS6101J En kraftig proffsmodell som lätt kör igenom även tjock blött virke! Låga vibrationer och enkla men flexibla inställningar gör den till en rolig maskin att använda! Ha roligt och få ett bättre resultat på din renovering med rätt maskiner för rätt jobb! Pris per dag: 70 Pris för 3 dagar: 180 Pris för 7 dagar: 350
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se