Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 maj 16:49

Stiga Multiclip 47 SEQ

5 290 kr
Beskrivning
Gräsklipparen Multiclip 47 SEQ har utvecklats särskilt för mulching en teknik som finfördelar det klippta gräset och sprider ut det över gräsmattan för återanvändning som ett naturligt gödningsmedel. Den har 45 cm klippbredd och centraliserad klipphöjdsjustering som gör det enkelt att välja fem olika höjder från 31 till 80 mm. Den här självgående gräsklipparen har en pålitlig 166 cc STIGA-motor med hög prestanda, nettoeffekten 2,60 kW vid 2900 v/min och elstart. Det ergonomiska handtagets mjuka grepp ger en god användarkomfort. Det bekväma främre handtaget gör den enkel att transportera. Multiclip 47 SEQ kan även användas i sidoutkastläge med den medföljande utkastdeflektorn.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Motor4U
Motor4u AB i vackra Dals-Ed, säljer och servar ATV, Mopedbilar, MC, Mopeder, Elcyklar, Stigas Trädgårdsmaskiner och olika maskiner för ved och lantbruk. Våra varumärken Kawasaki, CFMOTO, TGB, SMC, Cectek, Ligier, Peugeot, Rieju, PGO, Lifebike, Stiga, Bonnet, Fiskars mm. Vi har också ett stort sortiment av tillbehör och Personlig utrustning.
Mer information hittar du på http://www.motor4u.se

Andra har även tittat på