Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 mars 09:52

Spelbutik till salu / 6078

750 kr
Beskrivning
Mitt i Vårgårda centrum vid stadens tågstation ligger denna MyWay butik till salu, sedan 2006 med samma ägare. Denna MyWay butik är ett företag till salu med ett koncept som förenar styrkan i ett gemensamt varumärke och inköpskanaler, som ger en valfrihet till den enskilda butiksägaren. MyWay är en kedja av fristående kiosker och småbutiker som har funnits sedan 2008 och ägas av Privab grossisterna AB Detta företag till salu erbjuder en palett av tjänster, allt från Svenska spel-frimärken- paket in o utlämning - DHL-Bring-SJ biljetter Kassagiro - Västtrafik biljetter -MoneyGram- godis-tobak-lotto-dagstidningar - lotter veckotidningar glass - smörgåsar-drycker och go fika. Varje butik har sitt eget sortiment och olika tjänster erbjuds. Man erbjuder även uthyrning av vanliga cyklar, med även el sparkcyklar. För den ambitiösa spekulanten som vill köpa företag, finns det mycket att ta tag i som att erbjuda färdig mat, salladsbufféer Butiksinnehavaren styr själv över sina inköp, detta för att han känner sin egen marknad. Genom att ansluta dig till MyWay får den som vill köpa företag till salu tillgång till ett brett sortiment av attraktiva priser, butiksmaterial och dessutom erbjuds förmånliga avtal med en mängd serviceföretag som man får ta del av. Lönsamhet handlar om att minska kostnaderna och öka intäkterna. Idag är det 74 stycken MyWay-butiker över hela Sverige. Vilket ger en styrka i inköp och förhandling av produkter. Kedjans främsta uppgift är att supporta sina medlemsbutiker och erbjuda bra inköp till bra priser, allt för att öka lönsamheten för den enskilda butiksägaren Säljaren vill lämna över till en mer engagerad köpman som är på plats i den dagliga driften. Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. All information om butikens adress och läge lämnas av mäklaren efter samtal. Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig information EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu. Peter Öster Företagsmäklare Växel 031 13 64 48 Mobil 0760 06 81 79 po@eucommerce.se www.eucommerce.se F A K T A Objekt nr: 6078 Bransch: Spelbutik Namn: My Way Ort: Vårgårda Oms: 5 300 000 kr Hyra: 7 400kr Yta: 120 kvm Sittpl inne: 12 Pris: 750 000 kr
Säljes av
europa commerce företagsförmedlingen
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGENBesök vår butikssidawww.eucommerce.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN
På / www.eucommerce.se / finns mer information om oss och de tjänster vi kan erbjuda. Vi har mångårig samlad erfarenhet av förmedling av mindre och medelstora företag samt kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige såväl som i utlandet.
Mer information hittar du på http://www.eucommerce.se/

Fler annonser från EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer