Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 apr. 10:22

Slutbalk - Pgtech

Beskrivning
Slutbalk från Pgtech! Slutbalk för montering i ramände på lastbilschassi. Urtag för kontakter och snabbkopplingar, som även går att flytta runt och montera där man vill ha dom. Balken är tillverkad i ett stycke (3D laser) vilket medför bra vridstyvhet trots många urtag. Bultade ändplåtar mot balken och chassit medför en flexibilitet mellan marknadens chassin med olika rambredder.
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
PGTECH
Pgtech AB vill vara din kompletta tillbehörsleverantör! Vi tillverkar och säljer delar och tillbehör till lastbilar. Ofta sådant som saknas på marknaden eller är svårt att hitta. Bara det som håller tillräckligt hög kvalitet får lov att lämna bygget. Det här gör vi inte för att det är kul att svetsa. Vi gör det för att samla de bästa lösningarna och grejerna på ett och samma ställe. Så att man slipper sålla bort det mediokra. Pgtech ska vara påbyggarnas, åkeriernas och lastbilsåterförsäljarnas bästa kompis. För att inte tala om chaufförernas.
Mer information hittar du på http://www.pgtech.se

Fler annonser från PGTECH