Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 feb. 18:24

Pioner Multi III - Kampanj

279 000 kr
Fakta
Längd
5,30 meter
Beskrivning
Vi har den mångsidiga båten Pioner Multi hemma i lager. Det ligger i namnet. Pioner Multi är så smart designad att användningsområdet sträcker sig från beredskapsbåt till fiskebåt, från dykbåt till den perfekta bruksbåten. Professionella aktörer på sjön väljer ofta denna båten som har en mängd finesser och en hög lastkapacitet. Bogporten sänks med en rostfri vinsch och underlättar av- och påstigning och lastning/lossning. Den är lättplanande och extremt sjöduglig. Det är långt fler än professionella användare som har användning av en Pioner Multi. Med Mercury F80 får du en ultramodern motor med Startspärrsystem, Active Trim som standard vilket gör motorn unik i världen i sin storlek. Lägger man dessutom till extrem tyst gång och mycket snabb acceleration tack vare cylindervolymen på 2,1L så har man en vinnarmotor. Hos oss kan du se och få den levererad med rätt trailer för Multi, inga provisoriska lösningar med träramar etc. I priset ingår smal vänsterpulpet med vindruta och hydraulstyrning, stävpulpit, motorlås och Securmark stöldskyddsmärkning. Årsmodell 2021 på både båt och motor.
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer