Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 10:24

Nya 22" sommardäck Audi Q7/Q8 - (285/35-22)

22 500 kr
Beskrivning
Hej, hade tänkt ha dessa på min Audi Q8, men bilen blev såld med originalhjulen. Så jag har dessa kvar. Eftermarknadsfälg, samma stil och utseende som sitter på Audi RSQ8 (Fast då i 23") Detta är den eftertraktade modellen i antracit/polerad i ET25, då sitter den perfekt på Q8 och Q7. Den kan också monteras på nya VW Touareg, då det också är 5x112 bultindelning. Det sitter på ett av marknadens bästa premiumdäck, Hankook Ventus i dimensionen 285/35-22. Finns också i 21", då passar den Audi Q5 och SQ5 Obs! Allt är helt nytt, ej monterat på bil. Priset är fast, ej prut - vänligen respektera detta och kom inte med egna förslag tack.
Säljes av
Niina R
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer