Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 mars 19:56

Linder Arkip 530 BR 2021 BMM-Edition

374 900 kr
Fakta
Längd
5,76 meter
Beskrivning
Kampanj Linder Arkip 530 BR med marknadsledaren Mercury F100. Linder 530 BR är en synnerligen robust och rejäl bowrider för hav och större sjöar. Med sin trippelskrovkonstruktion blir den exceptionellt tyst och fin. Välutrustad som få; Båten kommer standardutrustad med Akterkapell, Hydraulstyrning, Active systemet (Mercury), Smart Craft färddatasystem (Mercury), Trippelskrovkonstruktion, Garmin echoMAP 9´SV (med sidoseende ekolod), Stolsöverdrag, Dubbelpulpet med dörr, Fast bränsletank och med en rejäl invändig fribordshöjd (67cm). Harmoniska linjer skapade med det typiska Linder konceptet ett formsträckt skrov ger Arkip 530 BR inte bara en trygg och välbalanserad gång, den är också iögonfallande vacker. Den smäckra formen med en skrovvinkel om 16° ger en låg planingströskel som vittnar om möjligheten till fart. Du når upp till 38 knop med en 100 hk motor (rekommenderat 70-100 hk). Arkip 530 BR är som alla Linderbåtar osänkbar och mycket säker. Klassificerad av Det Norske Veritas. Dessutom har den flytkraft i skrovsidor, självläns och det självklara, ett 2,7 mm aluminiumskrov ger dig en trygg upplevelse även om du råkar gå på grund. Bruka din Arkip 530 BR för fisketuren, som arbetsbåten eller bara för rent nöjes skull. Vi har kunskapen om Linders båtar , trailerval och specialtillbehör för t.ex. sportfiske eller vattensport. Välkommen till Borås/Rångedala för din bästa Linderaffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer