Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 maj 12:49

Kimple 460 Explorer 2018 med 50hk SELVA EFI

137 000 kr
Fakta
Längd
4,60 meter
Beskrivning
Ett välvårdat komplett båtpaket med maxad motor och båttrailer 80km. Båten är en Kimple aluminium 460 Explorer C lite använd, motor SELVA EFI 50hk fyrtakt, komplett med en EU trailer från TK trailer. Ett fullutrustat styrpulpitpaket, centerplacerad pulpit med extra plotter/ekolod och tillhörande sjökort över Västkusten, Vänern och Vättern. Båten har grabbräcke, hajfena, räddningsstege, två stuvutrymmen och av kund byggd extra hylla för sjökort. Motor med el reglage och motor trim-tilt. Allt i bra skick. Det medföljer också låskit. Båten har klass 3 stävögla. Ett mycket prisvärt komplett båtpaket i mycket bra skick och få timmar på sjön. Bara att köra iväg för bad, fiske eller bara vara på sjön. Vi kan erbjuda en förmånlig finansiering via vår samarbetspart Swedbank Finans. Medlem i Sweboat Kontakta oss för visning och information. Vi kan också erbjuda båtplats centralt i Vänersborg och fullt vinterservicepaket Båten säljes som förmedlingsobjekt för kunds räkning Mer information om detta objekt www.vanersborgsmarina.se
Om företaget
Vänersborgs gästhamn och marina, en fullservicemarina med Båtförmedling, Vinterförvaring, Båt-Båt tillbehörsbutik, Säljer nytt under varumärken som Evinrude, STING, Kimple och TK trailer. Erbjuder Gästhamn och Båtplatser centralt i Vänersborg. Staden vid Vänerns sydspets.
Säljes av
Vänersborgs Gästhamn och Marina
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på