Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 apr. 11:03

Handtag och beslag

19 kr
Beskrivning
Nu startar vi upp beslagsavdelningen och har många handtag och beslag för endast 19 kr just nu, t.ex: 1. 208 mm långt stilrent handtag med rundad baksida, så greppet är skönt. cc 185 mm på skruvarna. Kantig mattborstad 2. Ett av våra handtag för stilmöbler i antikfärgad mässing. Höjd 11,5 cm 3. Några av våra stilbeslag har vi så många av, som dessa tre. Och då kan vi sälja dem för endast 19 kronor. Se fler under stilbeslag. 4. Vissa av våra skålhandtag. 5. Några av de krokar som finns här. 6. Handtag som skruvas framifrån. Och många, många fler. Se mer på vår sida www.overskottet.com eller på FB på Rörbiten i Kinna som fysiska butiken heter. Kontakta oss gärna för mer :)
Länk: Till sidan
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Överskottet
Välkommen till vår E-handel: http://www.overskottet.com/. Där hittar du delar av vårt breda sortiment, och mer kommer. Saknar du något så maila oss eller ring 070-313 80 80. Är du företagare i närheten av Kinna, så kanske du är intresserad av vårt nyskapade proffslager för hantverkare och verkstäder. Hör av dig i så fall. Mer info om oss på www.culinje.com.
Mer information hittar du på http://www.overskottet.com/

Fler annonser från Överskottet