Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 apr. 09:55

Häcksax Slanetrac - Grill på köpet

Beskrivning
Kampanj - Just nu får du en Landmann klotgrill med på köpet av en Häcksax Slanetrac. Grillen har emaljerat klot Ø57 cm, Förkromat grillgaller, Kolgaller, Kolavskiljare, Utvändig askuppsamlare och Termometer på locket. - Kampanjerbjudandet gäller Maj månad ut. Ny serie häcksaxar för montering på lastare, traktorer och redskapsbärare. Perfekt att trimma häckar eller sly. 150cm och 180cm är standardbredderna, men de kan göras upp till 300cm. Det finns även modeller avsedda för grävmaskiner, smidigt att bara koppla på och sätta igång! Kapar upp till 40mm grova grenar. Tillverkad i SSAB 460 stål. Vi kan ordna de vanligaste förekommande fästena. Frakt 600 sek. exkl. moms i hela sverige. Kontakta oss för ytterligare information och pris. 0321-50053 www.cgnord.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
CG Nord AB
Ring oss på tel: 0321-50053 - vxl. Vi säljer produkter inom Entreprenad - Lantbruk - Skogsbruk. Allt från enkla förbrukningsdetaljer till grävmaskiner i den högre kvalitetsklassen. Vi har även kul och unika produkter som passar dig som privatperson.
Mer information hittar du på http://www.cgnord.se

Fler annonser från CG Nord AB