Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 maj 08:33

Grävaggregat

Beskrivning
Förvandla din traktor till en proffsig grävmaskin! Aggregaten är tillverkade i Italien med mycket hög kvalitet. Dessa aggregat kan du använda antingen tillsammans med traktorns egen hydraulik eller med kraftuttagsdriven hydraulpump som medföljer alla modeller utom det minsta aggregatet. Tillbehör och extrautrustning enligt önskemål. Bild 3: visar det fina förlängda slangpaketet monterat på en teleskopisk bom. Bild 4: visar den kraftuttagsdrivna hydraulpumpen. OBS! Vi säljer endast grävaggregat med proffsig hydraulik. Morisaggregaten ( 10 modeller ) är ett proffsaggregat som passar en mängd olika basmaskiner såsom traktorer, kompaktlastare, lastmaskiner mm. Dessa aggregat har vi möjlighet att sälja till mycket attraktiva priser. Ett bra alternativ i stället för att köpa grävmaskin, med allt vad det innebär. Utrusta din traktor i stället, så blir det inte mer service än som vanligt. Prisuppgifter från hemsida justeras efter valutakurs så kolla med oss. Levereras Fraktfritt i hela landet. Korta leveranstider. Kontakta oss för ytterligare information, eller kolla in på vår hemsidan för teknisk spec. 0321-50053 www.cgnord.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CG Nord AB
Ring oss på tel: 0321-50053 - vxl. Vi säljer produkter inom Entreprenad - Lantbruk - Skogsbruk. Allt från enkla förbrukningsdetaljer till grävmaskiner i den högre kvalitetsklassen. Vi har även kul och unika produkter som passar dig som privatperson.
Mer information hittar du på http://www.cgnord.se

Fler annonser från CG Nord AB